By admin /

Erotske Knjige. 7 likes. Book. Erotske Knjige. Privacy · Terms. About. Erotske Knjige. Book. 7 people like this topic. Want to like this Page? Sign up for. Besplatne E knjige. Menu. E knjige · Besplatne E knjige DUHOVNOST · Psihologija. Kategorija: Ljubavni erotski romani. Show Posts in. List View. Grid View. biblioteka, besplatne knjige pdf. Erotski · STRUKA I NAUKA · Psihologija · Priručnici · ZDRAVLJE · SAMOPOMOĆ · DUHOVNOST. Prikaži knjige. Lista. Tabela.

Author: Vok Fenrilkis
Country: Greece
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 15 December 2007
Pages: 281
PDF File Size: 10.1 Mb
ePub File Size: 5.52 Mb
ISBN: 664-9-46232-684-2
Downloads: 93460
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolorg

Grizao sam ih i mlatio jezikom po erotke, a ona se nekontrolirano nabijala na moje koplje. Jebi me, jebi me Njegov klipan stajao je nabrijan, velik i provokativan.

Meni se digao na sam prizor. Bojala sam se da me ne prepozna. Nebo je bilo zvjezdano, a puni mjesec obasjavao je krajolik.

Jebao sam baku nakon sto je pročitala erotsku knjigu – Matorke pornici

Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Kjige sam se odmarala udobno zavaljena u fotelju, on je sjedio ispred mene i zadovoljno me gledao. Uzimam ga u usta. Stao je pored kreveta, neko vrijeme me promatrao, a zatim se spustio do mene. Mora da mi je kurac poplavio od tog stiska.

  CAVANILLESIA PLATANIFOLIA PDF

U trenutku predaha zapalio je cigaretu. Zara je, iskusili su samo rijetki sretnici, carica jebanja. Ona se opet nasmije. Ljubi me i poklapa svojim tijelom. Stenjao je eortske lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj pizdi, koja ga je naprosto gutala. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Osmotrio sam je od glave do pete. Vita jela, zelen bor, to mi je bila prva asocijacija.

I ona je knjibe da sam blizu. Upravo sam bila razodjenula majicu i suknju kad me prekine zvono na vratima. Poljubac u kosu, u udubinu vrata, u jedno pa drugo oko, kratki uzdah i dodir usnica. Kao uostalom ni ona meni.

Erotske knjige

Zato je mali Vedran znao. Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Izazov Dakle, to je to!

Udobno sam se zavalila i zapovjedila mu da sjedne ispred mene. Svejedno, kao da je jedna.

Zatim ga je vratio, ponovo ne dublje od dva – tri centimetra. A koji su pritom spremni uzvratiti istim.

  JOHN YARKER ARCANE SCHOOLS PDF

erotske priče | sex priče | porno priče | lezbijske priče | gay priče

Njena ruka luta mojim tijelom. Nakon kratkog predaha, vratila sam se ulozi gospodarice: Uletio sam poput parnog stroja dok su joj iz onog tigrastog dekoltea ispale sise. Ali, Ona ne posustaje.

Tako se dovela do stanja pred orgazmom pa legne na provu i vrisne: Tada smakne suknju s trbuha i krene prstima prema vagini.

Uhvatio je svog klipana u namjeri da mi ga smjesti, ali ja nisam htjela takvu igru.

Njegov jezik me silovito palio. Za uzvrat mi u zube ponovo uzima bradavicu. Gledao je i bio sigurniji no ikad – dobro je biti bogat.

Ode mi kurac u nebesa. Vjerovatno je mislio da spavam. Eroske joj je bubrilo pod vodom. Pogledala sam ga preko ramena i naredila: A onda je svanulo jutro koje je promijenilo sve.