By admin /

Oltronic: cnc tehnologije. Proizvodnja CNC mašina i moderna mašinska rješenja. Industrijski dizajn proizvoda i računarske simulacije. glodalica/. ako neko moze da mi pomogne pri odabiru cnc masine za obradu drveta. interesuje me koje motore step ili servo,koji drajver,u kojem programu.

Author: Zulkirisar Julkis
Country: Iceland
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 8 February 2005
Pages: 275
PDF File Size: 17.60 Mb
ePub File Size: 15.38 Mb
ISBN: 280-2-99337-615-9
Downloads: 76649
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajilkis

Masine odlikuju stabilna konstrukcija velika radna brzina kao i licencirani softwer. U ponudi imamo poluautomatske i CNC automatske testere.

Tražimo zastupnike

Kucni broj Duborez – drvo. Zidna polica List Materijal: Sa sigurnoscu tvrdimo da nasi formatizeri cenovno pobedjuju na trzistu jer ih odlikuje odlican kvalitet i puno standardne opreme. Usluge industrijskog dizajna i projektovanje. Ukrasno i podjednako prakticno za bastu, terasu ili dnevnu sobu. Dekorisan bojom i lakiran.

Zidna polica Arc Materijal: Izuzetno lake i jednostavne za montazu. Dvopero Aluminijum FAE – 1. Ovde je predstavljeno nekoliko ukrasa, ali se oni mogu izraditi i po nacrtu. Trajne kao i sama fasada. Pogledajte najvecu ponudu testera za metal izrda Srbijipreko 20 modela od radionickih testera do industrijskih. Izradjeni su hladnim oblikovanjem.

  CHOLANGITIS ESCLEROSANTE PDF

Reklame- Duborez u Stiroduru ili PU peni. Izdvajamo iz ponude – Cormak Testere za metal Pogledajte najvecu ponudu testera za metal u Srbijipreko 20 modela od radionickih testera do industrijskih. RN izradjen je od gvozdenog lima – Debljina – madina – Duzina – mm – Sirina – mm.

Ovu izuzetnu, laganu I kompaktnu podlogu-nosac reklamne poruke je inace vrlo tesko uspesno masinski rezati. Vrsimo uslugu CNC rezanja Kasirane Pene proizvoljnog oblika do dimenzija x mm i debljine do 1cm. Novo na nasem trzistu. Odlican odnos cene i kvaliteta. Mikrofon, Baza I kablovi- na zahtev kupca, upakovani u tehnicku penu u namenskom pakovanju. Kovani Stolovi Astorija Graf.

Posedujemo veliko iskustvo u procesima proizvodnje i cost-effective resenja.

Reklama Duborez PUrethan – Stirodur. Cormak formatizeri i stone testere. Duborez u PU peni. Dvopero Aluminijum FAE – 5mm. Posedujemo veliko iskustvo u projektovanju u industriji i industrijskom dizajnu. Revera Design u svojem vlasnistvu poseduje alatnicu za proizvodnju cnc masina po meri, Glavno polje proizvodnje su CNC masine za Obradu metala i drveta.

Svi modeli su opremljeni predrezacima. Izuzetno efektne sa izradom u vise boja. Moj profil Nove poruke 0 [ Log In ].

Cak i na oblim predmetima kao sto je oklagija. Pirografija – Oblast grafike koja koristi tehniku Nagorevanja drveta. ORN Ukras-Ornament od gvozdja. Kapaciteti secenja od fi mm do maeina fi mm. Proizvodimo CNC masine za obradu metala, konverzijom glodalica za metal, cnc plazma stolove i CNC glodalice za drvo i aluminijum.

  ADVENTURES IN THE AFTERLIFE WILLIAM BUHLMAN PDF

This is real SpongeBob! Dvopero Aluminijum FAE – 3mm. Ovo su metalni stolovi iz nase radionice.

– najposeceniji srpski sajt o CNC mašinama i obradi

Kucni broj od gvozdja – u Etno stilu. Nudimo kompletnu uslugu od ideje do projekta i izrade prototipa. Revera Design nudi resenja po meri klijenta. Masinskom Pirografijom mi mozemo vrsiti i serijsku mzsina. Izdvajamo iz ponude – Formatizeri za drvo Cormak formatizeri i stone testere. Ekonomski isplativije nego reklame sa duborezom u drvetu. Duborez je radjen uz pomoc CNC masine.

Pruzamo kompletnu uslugu od idejnog resenja do gotovog proizvoda.