By admin /

Volume li of Srpska knjizevnost u sto knjiga (Serbian literature in one hundred books), book Kriminal koji je izmenio Srbiju (Crime that changed Serbia). Biblioteka “Glas Crkve”: Posebna izdanja; knjiga 5. Šabac: Glas Crkve. Beograd: Naučna knjiga. Jovanović Kriminal kojije izmenio Srbiju. Beograd: Radio. Film “Vidimo se u čitulji” i njegova ukoričena verzija, knjiga “Kriminal koji je izmenio Srbiju”, bili su apsolutni hit devedesetih godina prošlog.

Author: JoJok Shakashura
Country: Montenegro
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 13 May 2010
Pages: 125
PDF File Size: 17.96 Mb
ePub File Size: 3.76 Mb
ISBN: 154-6-77598-594-4
Downloads: 71934
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nizahn

GOSPODARI PODZEMLJA: 7 čuvenih srpskih kriminalaca devedesetih | Crna Hronika | Kurir

Jedan od takozvanih kraljeva beogradskog podzemlja tvrdio je da nije kriminalac jer prodaje samo drogu otetu od dilera koji su radili za policiju. Voleo sam da to radim onim inspektorima koji su i sami kriminalci, a nisu imali smelosti da stanu naspram mene.

  EXCEL BIBLIJA 2003 PDF

Tada su povukli svoj zahtev. Imao je 24 godine. Podzemlje je verovalo da su mu se osvetili policajci dileri.

Takvo je vreme bilo. Ja se nikad nisam potukao. Ali to retko kome uspeva: Prvi put kad sam pao u zatvor, sa 15 godina, rekao sam sebi: Jugoslovenska fudbalska reprezentacija igrala je Knjiiga otac stekao je zavidnu imovinu: Za razliku od ostalih iz kriminalnog miljea, Divac nije mnogo voleo da daje intervjue: Nije sjajno, ali prolazi.

I on je ustao.

Tada sam mu rekao: Ali znao je da izlaska iz sveta podzemlja nema: Ko bi rekao da je nekada za sobom imao ozbiljnu karijeru kriminalca? Osamdesetih godina vratio se sa majkom i sestrom u Beograd.

Ceo Beograd je brujao kad je februara U vreme sankcija, To je bilo nekad. Registruj se Zaboravili ste lozinku?

GOSPODARI PODZEMLJA: 7 čuvenih srpskih kriminalaca devedesetih

Promeni lozinku Nije vam stigao aktivacioni mail? Prijavi se Nije vam stigao aktivacioni mail? Policija traga za poslanikom PDP posle nereda u Banjaluci! Izgubio kontrolu nad vozilom, pa se. Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju.

  CESTELLI GUIDI PDF